Well, abia astept. Vreau sa scap de stres, sa fiu liber. Nu vreau sa mai fiu constrans de educatia de decretei pe care au primit-o ai mei. Incerc sa ocolesc bautura, ca dovada nu am mai baut mai mult de doua beri de aproape o luna si tigarile sunt aproape inexistente. Mai am zile in care fumez 2-3 dar de obicei acelea sunt cand am cate ceva de facut la desen si am nevoie de o pauza. Incerc sa evit viciile, dar par sa se tot lege de mine. Pacanelele nu ma atrag, bautura deja nu imi mai face cu ochiul, drogurile, meh, am fumat doar marijuana si ultima oara a fost in vara. Tigarile astea sa le ia naiba, ca tot mai bag cateodata.

Si in legatura cu ce a zis flavi_us, well, in colectivul de colegi la liceu nu arat ceea ce simt. Adica cine ar vrea sa vada un zombie cu ochii trasi de somn care candeste a bautura? Incerc sa menit un zid intre viata mea privata si cea publica. Aici sunt doar un ins in spatele unui ecran si putini stiu cum sunt cu adevarat, insa offline, trebuie sa existe limitele astea. Lumea e rea, intradevar, dar trebuie sa iti bagi #$%& in ea cu orice ocazie....