Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Recomandari TV
-
Junior Member
pana la urma am achizitionat un led 4k de la Samsung si anume un 55HU6900 , se vede foarte bine pe el insa meniul sau pare cam "sarac" .Ce ma dereanjeaza este ca la modelul vechi din seria D de la Samsung aveam o functie de Economisere engergie ( dezactivata , automata , scazut , mare , ridicat , dezactivare imagine ) mi se parea f utila mai ales seara functia iar la modelul acesta nou lipseste
.
Si as mai avea o problema poate ma poate ajuta cineva in prima zii puteam sa redau de pe telefon din aplicatia youtube clipuri direct pe led iar acuma nu imi mai vede telefonul televizorul ( nu stiu cum sa ma exprim sa ma intelegeti) , am folosit aplicatia youtube , zappotv , smart view 2 si allshare tv si nici una dinter ele nu imi recunoaste tv-ul , tin sa precizez ca si telefonul si tv-ul functioneaza pe aceiasi retea wi-fi . ma poate ajuta plsss cinevaa ???