Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Black Friday 2014

1. #582 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by PumaS View Post
    Eu am comandat acest produs : Asus RT-AC68U Dual-band Wireless-AC1900 Gigabit Router, USB 3.0, IEEE 802.11a/b/g/n - eMAG.ro

mi-au spus ca v-a fi livrat intre 24-26 , nici un raspuns de la ei nici pana in ziua de azi , maine o sa le dau un telefon
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ironia sortii. Mie mi-a venit acelasi router acum 3 zile, dar am facut deja cerere sa-l ia inapoi. Dupa ce am incercat 4-5 versiuni de firmware, incercat cu Merlin... nu am reusit sa prind peste 500Mbps (pe RDS Gigabit). Ciudat, pentru ca pe aceeasi conexiune, cu un router mai slab dpdvd hardware (AC66U), sare de 700Mbps. Poate voi veti avea mai mult noroc. Sper sa nu-l primiti pe-al meu la resigilate
    Hai ca pana la urma i-am ma idat o sansa... in ideea ca poate e busit cel pe care l-am primit (tot nu-mi venea sa cred ca un AC68U e mai slab decat un AC66U). Si bine am facut. Cu AC68U se sare usor de 900Mbps (pe RDS, desigur).
    Attached Images Attached Images 2014-11-29_201429-rds-gigabit-nokis.png