E interesant ce zici de interfata, Minimize. Daca te uiti pe diferite site-uri de PC, toti gamerii plang de interfata consolizata si dificil de folosit iar tie ti se pare mai complicat pe console? Difenta grafica din videoclipuri comparative nu sunt la detalii ci la fluiditate.
Problemele intampinate sunt:
- in cutscene-uri cateodata scade fps simtitor dar nu se intampla des.
- cateodata imi arata de mai multe ori ca am completat un quest.
- foarte foarte rar probleme de clipping.
- scaderi de fps rare.

Revenind la partea buna, explorarea este fantastica, rar intalnita intr-un joc. Degeaba faceti comparatie cu Mass Effect care este un action RPG + corridor shooter liniar (foarte bun dealtfel), nu se aseamana sub nici o forma. Povestea pana acum e captivanta, quest-urile secundare nu sunt asa plictisitoare si ajuta explorarea. Abia asteptam sa termin cele secundare fiindca eram low level si inamicii maturau cu mine pe jos pe Hard. Camera tactica este folositoare desi un pic dificil manevrabila si te ajuta in situatii delicate dar este inutila cand incepeti jocul pe o dificultate inferioara.

Nu inteleg ce asteptari ati avut de la acest joc, e un action-RPG bun, vast, cu poveste interesanta si continut de peste 100 ore. Mai mult de atat nu aveti cum sa cereti. Nemeless_fear, te rog sa-mi zici care joc merita din punctul tau de vedere Goty? Un remaster sau un joc trantit pe piata anual? Altceva NU am primit in acest an (exceptie facand South Park si Dark Souls2, doua jocuri foarte bune!).