Single post: Assassin's Creed: Unity
-
Member
O sa scriu si eu ceva „ca sa ma aflu in treaba” intrucat am reusit sa termin si eu aseara main quest-ul din AC Unity. Ca o mini-introducere am jucat toate episoadele din telenovela AC atat pe PC cat si pe PS3 (mai putin rogue pe care il voi cumpara doar cand o sa fie redus la pret de dlc...pt ca in realitate asta si e) iar in privinta ultimului AC (jucat numai pe PS4) am niste mixed-feelings.
In primul rand jocul nu este nici pe departe atat de prost pe cat spuneau unele review-uri. Din punct de vedere vizual este o CAPODOPERA...insa un diamant neslefuit as zice. Mi-a lasat senzatia ca lipseste ceva...ca se mai putea face ceva atat din punct de vedere al universului de joc cat si al main-story-ului si al imersiunii in Parisul revolutionar.
Din punctul de vedere al mecanicii...jocul este intr-adevar mult sub Black Flag sau cel putin asa mi se pare mie. De frame drops ce sa mai zicem ce nu s-a zis deja (si asta cu toate patch-urile lor), glitch-uri, pop-inuri si _____<--- insert glitch example here. Am avut insa „norocul”ca sa imi dea prima eroare doar la ultima misiune...pana atunci nu m-a rejectat si nici nu m-a ejectat. Ce mi s-a parut cel mai greu din tot jocul este sa il conving pe Arno si intre naibii pe fereastra. Avea o jena fantastica sa intre in casele parizienilor (cu tot L2-ul lor apasat)...dar probabil era doar un semn de buna purtare...(de altfel imi placea cum ma dojeneau duduile „en francais” dupa ce le violam domiciliul).
Story-wise...la fel... mi-a lasat impresia unui joc neterminat...mai asteptam parca sa se intample ceva...iar finalul m-a cam frustrat, intrucat mi s-a parut rece si superficial (ca un masaj erotic fara happy ending).
Oricum pt mine nu se ridica la nivelul AC II sau AC Brotherhood dar se bate pt locul 3 cu Black Flag.
Ca sa n-o mai lungesc...i-as da un 8/10. Just my 2 cents.