Toti care au vazut stream-ul de aseara sau un video amarat de pe yt nu au vazut cu adevarat cum arata U4 !
Descarcati baieti versiunea uncompressed si veti vedea cu adevarat ce au reusit cei de la "Naughty God" cu acest joc
De la culori,iluminare ,frunze,parul si toate arata exact aproape ca in vid-ul de la E3 nu exista downgrade si acel moment cand Drake se bate cu acela si il impinge in cascada se vede clar cu parul lui se uda si hainele si stopii de apa curg pe el ,eu unul nu am vazut in niciun joc asa detalii nici pe cele mai puternice desktop-uri cu 4k si toate lucrurile ,cei de la Naughty dog nu au schimbat radical jocul ci au imbunatati reteta ,de la acel grapling hook ,stelth-ul si bataile de data aceasta putin inspirate de TLOU se vede cu adevarat ca de la anul consolele curent gen vor arata cu adevarat ce pot !
Si pentru cei ce nu stiau totul a fost recreat manual fara sa se fi folosit ceva poze in joc ,de aici au conservat si multa putere de procesare asa cum au mai folosit si in trecut aceeasi tehnica pt TLOU !

PS: Daca Ubisoft a spus ca au folosit toata puterea de procesare a consolelor insemana ca acum ND foloseste 200% !
Cu adevarat ei si cei de la Santa Monica sunt cei mai buni pe partea de optimizari.........

---------- Post added 07-12-2014 at 17:18 ----------

Daca nu o sa primeasca un downgrade pana va aparea si experianta va arata exact ca in versiunea uncompressed deja depaseste cu mult orice joc la capitolul grafica,fluiditate ,un pre-alfa care arata asa si ruleaza la 30 fps este extraordinar sa vedem daca ND opteaza pentru alte detalii grafice sau pentru 60 fps !
Daca povestea este macar la fel de buna ca in 2 ,si induce acest mediu open world asa cum a parut din acest gameplay si daca va oferii si un final spectaculos cred ca va fi GOTY ......