Single post: Uncharted 4: A Thief's End
-
Member
Cum sa zici ca Tomb Raider arata mai prost ca U4, cand ai vazut cateva minute de alpha in care un tip se catara pe stanci, si se plimba printr-o vegetatie standard/banala pentru 2014 ? Pot sa-ti dau tone de exemple de vegetatie care reactioneaza la fizica (Crysis 3, Far Cry 3/4, Black Flag).
U4 va straluci abia cand vom vedea grafica artistica. Mai joaca odata Tomb Raider, si adu-ti aminte cat de bine realizat e, tesselation, vegetatie, peisaje superbe, texturi, animatii, suspans, lume open world!, side quests, etc. Simti prin tot ce trece eroina jocului, rar am mai intalnit un asa feeling intr-un joc. Nu zic ca e mai bun ca U4 (ar fi absurd sa-l compar cu un joc care nici nu a aparut), dar cu siguranta e peste Uncharted 1,2,3. Si asta imi doresc de la noul U4!
Generatia actuala de console chiar si-a atins limitele, si prin asta vreau sa zic ca nu reprezinta niciun mister pentru developeri. Jocurile actuale deja se folosesc de toata puterea grafica.
Dar nu vreau sa pun accentul pe grafica, rar mai impresioneaza in ziua de azi, ci pe directia artistica pe care o poate aduce un studio cum e Naughty Dog. PS4 are niste exclusivitati misto, si astea cred ca sunt punctele ei forte, motorul care vinde ceea ce se numeste Playstation.