Quote Originally Posted by tudomih View Post
A băgat 40 de milioane ... Dacă Lovin, Paraschiv, Cristocea și alții ca ei au costat 40 de milioane, atunci da, a băgat. Becali a câștigat lejer câteva zeci de milioane din steaua. Ultimul exemplu: se vând Gardos și Chiriches = 17 milioane, se cumpără Varela și Papp = 2 milioane. Dacă din 17 se investeau măcar 7, era o treaba. Și nu cred eu ca are steaua (și nicio echipa din România) scouteri atât de buni, încât sa găsească jucători a căror valoare sa se tripleze, cel puțin.

Bine ma, tu crezi ca cheltuiala cu un club inseamna doar pretul de cumparare al unui jucator? Salariul jucatorilor, prima de instalare, deplasarile, chirie pe terenul de joc, apa calda, apa rece, lumina, paznic, femeie de serviciu, contabil, manager, administrativ etc., nu sunt cheltuieli sau sunt vrajeli? Pe salarii se platesc impozite la stat. Unii vorbiti doar aiurea in tramvai, dar macar stiti ce cheltuieli sunt la un club de fotbal sau de alt sport? Omu avea si poate mai are de recuperat bani de la Steaua. Ce ti se pare anormal in asta? Daca ia jucatori de 4-5 mil euro/jucator pai asta cere 2-3 milioane de euro salariu net, pai cine mai are bani de dat pe impozit la stat? Ganditi si voi putin cand faceti astfel de afirmatii. Intotdeauna un jucator luat pe bani multi va cere si salariu mare sau foarte mare plus prima de instalare mare/foarte mare. Si daca ia un jucator de valoare si nu se integreaza, ce face? Ia teapa, nu? A luat cateva tepe pana acum si s-a lecuit. Si sa fim foarte seriosi, nu vine niciun jucator de valoare in Liga 1, de fapt cand aud de Romania fug toti. Aici vin toti neadaptatii in alte parti.

---------- Post added 09-12-2014 at 20:20 ----------

Quote Originally Posted by micul_ View Post
Nu vorbim de ultimii 10 ani. Eu vorbesc de acest sezon. Dar e un subiect pe care nu vreau sa îl dezvolt, observ ca Gigi are multi fani pe CG [emoji3]
chiar nu ma interesează cati bani a băgat, nu e problema mea, eu doar am zis ca nu a băgat nici a zecea parte din cat a luat pe Gardos și Chiriches.

Da-mi exemple de jucatori de valoare din alte tari care ar veni sa joace in Romania. Problema e alta, nu avem jucatori de valoare/buni deoarece de la juniorat se strica sau nu mai sunt interesati de fotbal de performanta si se duc si fac 2-3 facultati la Spiru Haret.

---------- Post added 09-12-2014 at 20:42 ----------

Dati pe Prima TV.