Single post: Blackberry lanseaza noul Classic!

  1. #1 SP
    \ tudyniuz's Avatar

    Blackberry lanseaza noul Classic!

    A trecut ceva timp de cand Blackberry a mai venit cu un produs nou. In urma cu cateva luni s-a lansat Passport, o ciudatenie de telefon, cu o forma ciudata, manevrabilitate ce in unele cazuri cerea trei maini si performante slabute comparativ cu ce oferea competitia. Probabil ca acestia si-au dat in sfarsit seama ca e cazul sa incerce ce vechii utilizatori si-au dorit pana acum, un Bold adus la zi. Daca acum 2 ani am primit Q10, acesta s-a dovedit a fi un esec datorita unor lipsuri fata de generatiile precedente. Noul telefon promite sa invete din greselile trecutului.

    Blackberry a lansat ieri Blackberry Clasic, un inlocuitor pentru vechiul Bold. Design-ul este unul tipic Blackberry, iar dupa umila mea parere arata foarte bine. Constructia pare a fi una solida, avand un frame metalic si spatele dintr-un policarbonat deloc alunecos. Deasupra tastaturii gasim si rotita de scroll pe care BB o aduce acum inapoi, iar deasupra acesteia un ecran patrat de 4" cu o rezolutie de 720x720. Ce este dezamagitor este procesorul pentru care s-a optat, anume un Snapdragon S4 Pro. Fluiditatea OS-ului nu a fost o problema cu telefoanele BB in ultimii ani, iar cei 2GB RAM ar trebui sa fie suficienti. Cu toate astea, cei care sunt in cautarea unui device pentru a rula jocuri si viziona filme direct de pe telefon, Classic nu este nici pe departe o alegere de luat in seama. Camera foto a fost mereu o dezamagire, iar de aceasta data avem tot un senzor de 8MP.

    Pretul probabil ar fi singurul motiv care sa atraga clienti noi, dar aici Blackberry isi pastreaza standardul de produs premium si pretul este de 449$.

    Avem si un clip de prezentare:



    E cineva tentat de un Blackberry in 2014/2015?
    Attached Images Attached Images bb-classic.jpg