Single post: Assassin's Creed: Unity
-
Senior Member
asa, am asteptat pana acum(desi am jocul day 1) : patch 4 si i-am dat drumul jocului, concluzii :
- habar-n-am de ce nu au scos jocul asta si pe vechea generatie, daca nu punem la socoteala interioarele caselor care sunt okeis..jocul asta arata mai rau decat AC IV la exterior si asta pe vechea generatie, caci pe cea curenta este lux.
- jocul parca nu are nimic in comun cu seria , totul pare plictisitor, ma intreb daca sa mai continui sau nu jocul..desi sunt mare fan al seriei
- nu pot sa cred cat pop-in si cate buguri poate sa aibe, Rogue e mult mai finisat, apar si dispar personaje unul peste altul chiar si in cinematic-uri, cand era faza cu templarii, a aparut un npc peste si in personajul ce-mi povestea durerea..
- controlul personajului , sifilitic si el.
-drow distance ..da vezi departe , dar patratele, nu ceva definit.
- multe npc-uri , uau..ce enervante sunt, zici ca impingi popicele in timp ce alergi..mult mai misto si mai echilibrate vechile npc-uri..
concluzie finala : halal next-gen. 
sa nu mai zic ca am terminat Rogue si tot inceputul din Unity este defapt finalul Rogue..iar , boring..
nu ma asteptam la minuni dar..da-o dracului , prea bataie de joc , daca AC 3 a fost nasol (dupa parearea unora, mie mi-a placut mult) , pai asta..