Vad ca unii m-au citat pe mine... eu in nemernicirea mea ziceam ca nu prea le poti imputa mare lucru din moment ce apare pret necunoscut , daca era un leu era o treaba asa pare un pret resetat . Nu m-am grabit sa judec pe nimeni indiferent de ce parte s-ar afla dar nu mi s-a parut un caz similar cu cel al eMag si din moment ce iti apare pret necunoscut nu prea mai poti afisa buna-credinta . Nu-s de judecat nici cei ce au facut comanda dar ii dau dreptate celui de a zis ca-i curios cum o sa se termine toata tarasenia . Pana atunci ...Merry Christmas tuturor userilor ,,,

---------- Post added 24-12-2014 at 21:06 ----------

Quote Originally Posted by madskills View Post
Pierzi din vedere EXACT esentialul. Se numeste reclama mincinoasa ! Pentru ca nu e un pret la intamplare, cum a explicat si cineva mai sus (dar de, multi vad putini pricep) au PAGINA SEPARATA cu "oferta" asta ! Aaa, daca era doar un produs, da, mai ziceam, a tastat unu gresit. Dar cand e vorba de vreo 10 produse, la categorii DIFERITE (vita, ps3, ps4, xbox) asta ti se mai pare greseala? Nu prietene, se numeste reclama mincioasa de cea mai joasa speta, pentru ca "te loveste" direct in ochi de cum accesezi site-ul.
Normal ca nu o sa onoreze nicio comanda, ar inseamna faliment instant. Nu asta e problema aici. Problema e atitudinea unora de aici, care ii fac pe altii pomanagii ca vezi doamne au dat asemenea comenzi. Oameni buni, in capitalism greseala se plateste scump, in orice domeniu. V-ati gandit ca pe site-ul asta sau pe site-ul lor intra si copii care nu au bugetul unora care muncesc pe bani multi? Hai sa-i judecam pe "ticalosi" ca au dat comenzi de 0 lei si nu sustin site-ul.
Cei care detin site-ul merita o amenda usturatoare pentru reclama asta ordinara. Asta fara discutie. O sa intrebe unii "cum domne, ce reclama e asta, daca nu onoreaza oricum comenzile?". Pai e dragilor, ganditi-va cat trafic au avut ei in astea 2 zile. Lumea o sa intre pe viitor sa vada daca mai apar asemenea "greseli", o sa vada o promotie reala (ex: COD Ghost la 70 de lei sa zicem) si o sa cumpere, ca e mai ieftin ca la altii. E fix aceiasi tactica ca in tabloide: orice "vedeta" apare in presa de scandal beneficiaza de o expunere enorma. Scazi si expunerea negativa si ramai cu un capital imens de publicitate.
Am vazut , am inteles ( nu e chiar asa complicat cum zici tu ) si nu ai dreptate. Ei nu au stoc epuizat sau ceva de genul si apare zero , de asta iti apare ca iti va fi comunicat pretul in loc sa stea ca Altex timp de 1an cu un pret foarte atractiv la ceva dar vesnic stoc epuizat . Abia asta e reclama mincinoasa daca ma intrebi pe mine ... Ca sa-ti incerci norocul e una dar sa faci tambalau e cu totul altceva nu mai zic sa bagi si placa cu moralitatea . Fiecare poate sa faca boicot personal si sa nu cumpere de la ei daca le convine si sa ramana apoi cu "tonete" gen 4games si alte pseudomagazine de jocuri.