De craciun am primit printre altele, in dar, Mario Kart 8 pentru Wii U. Mare mi-a fost bucurie, insa pe masura mi-a fost si dezamagirea ieri, cand l-am bagat pentru prima data in consola si m-am jucat cateva ore. Nu am putut, si nu pot, sa nu remarc cum unele lucruri, foarte bune desigur, lipsesc. De asemenea nu pot sa nu remarc cum practic cel care mi-a daruit jocul a dat o gramada de bani pentru 60-70% din joc, restul fiind DLC. Da, stiu, asa fac toti mai nou, dar nu este o scuze pentru mine. Sunt dezamagit. Nu, nu imi place ca Battle Mode-ul are loc pe circuitele gandite in primul rand pentru curse. Nu, nu imi place ca un sfert din circuite sunt DLC, la fel si unele personaje. Nu, nu imi place ca au modificat, si atunci cand ZL apasat ca sa stai cu carapacea "in fund" tot nu poti lua alta arma. Nu, nu imi place ca unele circuite au fost modificate in asa hal, incat nu mai ating coarda sensibila a nostalgiei (I'm looking at you, Rainbow Road 64 - Mario Kart 8). Nu, nu imi place ca prea au dat-o cu multe circuite in "sfera" techno-S.F. si au iesit din zona Fantasy, care pentru mine era tot farmecul al universului Mario (unele circuite parca dau in a fi pentru F-Zero). Si nu, nu imi place absolut deloc ca atunci cand joc noul Mario Kart 8, cel mai pronuntat sentiment nu este cel al fascinatiei si a mirarii, ci al dezamagirii. Si cel mai mult "nu imi place" ca atunci cand joc noul Mario Kart 8, ma gandesc ca mi-au placut mai mult cele de Wii, DS sau N64.
Desigur, este doar parerea mea, dar sunt curios ce parere aveti. Care vi se pare cel mai reusit si distractiv Mario Kart al tuturor timpurilor. Argumente in favoarea lui?
Eu votez cu Mario Kart DS. Desi este cam la egalitate pentru mine cu Mario Kart 64, totusi versiunea de DS castiga datorita faptului ca este pentru consola portabila, si il pot juca oricand, oriunde.