Quote Originally Posted by RaverX View Post
Au si Sony/Microsoft o parte din vina, categoric. Dar sa spui ca e cea mai mare vina e... mai bine nu zic. Daca maine iti intra hotii in casa tu ai cea mai parte vina? Ca nu ti-ai cumparat o usa mai "performanta" si ca nu ai facut contract cu o firma de paza? Nu stiu daca stiai, dar multi hoti (nu vorbesc de gainarii marunti) fix asta vaneaza: locatii cat mai protejate, acolo si gasesc valori mari.
Tocmai pentru ce ai mentionat tu mai sus nu am venit cu nici o critica la adresa lor cand au suferit primele atacuri. Dar nu este nici pe departe prima oara, iar ei au fost cei ce s-au angajat sa ofere servicii protejate si stabile dupa acele atacuri.

Quote Originally Posted by RaverX View Post
Iar in cazul asta fix de asta a fost vorba, "hackerii" au vizat firmele mari, daca spargeau site-ul vand-miere-de-albine.blogspot.ro crezi ca mai auzea cineva de ei?
Imi cer scuze aveam impresia ca Steam (firma pe care am mentionat-o ca exemplu) este o firma extinsa, nu stiu unde mi-a fost capul.

PS: Nu am absolvit in nici o secunda hacker-i de vina, dimpotriva cred ca merita pedepsiti aspru pentru prejudiciul adus, doar ca pur si simplu nu am considerat necesar sa mentionez ceva atat de evident.