Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: The hackers who stole Christmas...
-
Senior Member

Originally Posted by
RaverX
Au si Sony/Microsoft o parte din vina, categoric. Dar sa spui ca e cea mai mare vina e... mai bine nu zic. Daca maine iti intra hotii in casa tu ai cea mai parte vina? Ca nu ti-ai cumparat o usa mai "performanta" si ca nu ai facut contract cu o firma de paza? Nu stiu daca stiai, dar multi hoti (nu vorbesc de gainarii marunti) fix asta vaneaza: locatii cat mai protejate, acolo si gasesc valori mari.
Tocmai pentru ce ai mentionat tu mai sus nu am venit cu nici o critica la adresa lor cand au suferit primele atacuri. Dar nu este nici pe departe prima oara, iar ei au fost cei ce s-au angajat sa ofere servicii protejate si stabile dupa acele atacuri.

Originally Posted by
RaverX
Iar in cazul asta fix de asta a fost vorba, "hackerii" au vizat firmele mari, daca spargeau site-ul vand-miere-de-albine.blogspot.ro crezi ca mai auzea cineva de ei?
Imi cer scuze aveam impresia ca Steam (firma pe care am mentionat-o ca exemplu) este o firma extinsa, nu stiu unde mi-a fost capul.
PS: Nu am absolvit in nici o secunda hacker-i de vina, dimpotriva cred ca merita pedepsiti aspru pentru prejudiciul adus, doar ca pur si simplu nu am considerat necesar sa mentionez ceva atat de evident.