Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PlayStation Store Romania
-
Member

Originally Posted by
lordull80
La multi aniii!!!!! Am si eu o dilema ???????? - - - de ce in store desi am ps + pe romania Hitman Trilogy HD si Titan Attacks sunt contra cost si pe contu de anglia sunt free pe care am dat si purchased cum e si normal indiferent ca inca nu am ps 3 sau ps Vita dar cine stie pe viitor ?????????????????????????????
De altfel pe contu de anglia sunt mai multe aplicatii free to play decat pe condu de romania cat si la demo cum e ca exemplu NBA ?????????????
Care stiti de ce ????
Momentan Store-ul de Romania nu este actualizat corespunzator. Eu am doar PS3 si nu mi-am achizitionat subscriptie plus pe Romania pt. ca nu au introdus toate jocurile. Hitman Trilogy apare contra cost, iar Deadly Premonition nici macar nu apare.
Le-am trimis mesaj pe facebook pt. ca vroiam sa imi cumpar Resident Evil Superbundle care a fost la reducere pe perioada Craciunului in Europa, dar la noi lipsea. Din pacate am ramas cu banii pe card.
Mai departe, sunt probleme cu activarea pe Store-ul romanesc a codurilor DLC primite cu variantele retail ale jocurilor zona 2 si cum suntem in perioada sarbatorilor nu avem decat sa asteptam.
Ca o parte buna, poate o sa avem reducere de 10% si la subscriptia PS Plus ca urmare a problemelor PSN din perioada Craciunului.