Quote Originally Posted by lordull80 View Post
La multi aniii!!!!! Am si eu o dilema ???????? - - - de ce in store desi am ps + pe romania Hitman Trilogy HD si Titan Attacks sunt contra cost si pe contu de anglia sunt free pe care am dat si purchased cum e si normal indiferent ca inca nu am ps 3 sau ps Vita dar cine stie pe viitor ?????????????????????????????
De altfel pe contu de anglia sunt mai multe aplicatii free to play decat pe condu de romania cat si la demo cum e ca exemplu NBA ?????????????
Care stiti de ce ????
Momentan Store-ul de Romania nu este actualizat corespunzator. Eu am doar PS3 si nu mi-am achizitionat subscriptie plus pe Romania pt. ca nu au introdus toate jocurile. Hitman Trilogy apare contra cost, iar Deadly Premonition nici macar nu apare.
Le-am trimis mesaj pe facebook pt. ca vroiam sa imi cumpar Resident Evil Superbundle care a fost la reducere pe perioada Craciunului in Europa, dar la noi lipsea. Din pacate am ramas cu banii pe card.
Mai departe, sunt probleme cu activarea pe Store-ul romanesc a codurilor DLC primite cu variantele retail ale jocurilor zona 2 si cum suntem in perioada sarbatorilor nu avem decat sa asteptam.
Ca o parte buna, poate o sa avem reducere de 10% si la subscriptia PS Plus ca urmare a problemelor PSN din perioada Craciunului.