Single post: Ultimul joc devorat
-
03-01-2015 11:34 #3435 SP
Senior Member

Originally Posted by
Spike
Valiant Hearts: The Great War
Story: 10/10; nu gasesc cuvintele necesare ca sa descriu calitatea povestii si mai ales a impactului acesteia asupra observatorului. asa ca nici nu voi incerca. cert e ca nu ma asteptam la asa ceva de la un joc Indie.
Gameplay: 9/10 - puzzle-urile sunt uneori mai complexe, alteori simpliste, dar cel mai important nu sunt deloc borring. am terminat jocul in 2 reprize a cate aprox 4 ore fara sa ma plictisesc nici o secunda.
Grafica: 10/10 - desi animatia este cartoon-ish, nu am simtit nici un moment dorinta unor detalii suplimentare. totul a fost in perfecta concordanta cu atmosfera.
Sunet: 8/10 - as fi preferat totusi niste voci in locul mormaielilor din joc. cred ca astfel si povestea ar fi avut de castigat.
Replay Value: 8/10 - peste ani, voi rejuca cu siguranta aceasta mica capodopera. personal as incadra-o cu siguranta in top 15 jocuri terminate pana acum.
Nota Finala: 9/10
. Acest joc mi-a dat incredere sa sper ca in industria gamingului o sa mai apara si jocuri adevarate printre ``capodopere`` ca GTA 5, Far Cry, etc.
L-am terminat si eu. Am acelasi sentiment ca tine: jocul e o capodopera, insa am o mica observatie - jocul nu este indie.