Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation Vita - PS Vita
-
05-01-2015 14:56 #2904 SP
Member
Salut băieți am citit cu interes toate cele 146 de pagini( mi-a luat 3 zile) si am mi-ați răspuns la aproape toate întrebările fără sa știți,vreau sa va spun ca sunteți o comunitate extraordinara si mai rar așa persoane răbdătoare cu toți care întreaba ceva ce sa discutat deja de n ori aici. Am cumpărat si eu de la cineva un ps vita slim 2016 cu card de 8 gb si 5 jocuri digitale pachet complet sigilată la doar 500 RON si sunt f mulțumit de ea. Mai am si un ps4 cu cont ps+ de 5 luni si am tot adunat jocurile free de care m-a bucur acum pe vita. Vreau neaparat sa joc Child of light, limbo, tearaway si titlurile AAA apărute pana acum. Momentan am 2 carduri de 8 gb si vreau sa trec la unul de 16, cine vrea unul sau pe ambele le dau la schimb cu jocuri de vita sau din accesorii sunt interesat in special de trigerre. O sa postez aici pe viitor mulțumirile mele fata de consola si jocuri si dacă mai am întrebări sper sa fiți prompți si cu mn si ma bucur sa fac parte din comunitatea voastră ( nu sunt fata am contul de mulți ani am rugat de câteva ori un moderator sa îmi schimbe numele dar nu s-a putut)