Salutari baieti, sunt in cautarea unu sistem 5.1 si nu prea am tangenta cu aceste sisteme. Recent mi-am cumparat un sistem de boxe Akai 5.1 Boxe 5.1 AKAI SS006A-305C | ALTEX si un amplificator submediocru care facea parte din set Receiver AKAI AS030RA-780B | ALTEX. Dupa cum era de asteptat amplificatorul e dezastru, la trei dintre cei cinci canale scoate un bazait enervant si il trimit inapoi. Boxele arata bine, sunt din lemn si suna bestial, impedanta 4 ohmi.
Caut un amplificator de la care am pretentia sa ma pot conecta atat cu PS4(optic sau HDMI), laptop(HDMI) cat si tv(optic si HDMI) si sa aud 5.1. Am vauzt multe amplificatoare care au intrari si iesiri HDMI dar nu inteleg cum functioneaza, nu am avut vreodata de a face cu iesiti digitale. Am posibilitatea sa gasesc un amplificator care indeplineste conditiile de mai sus si sa-l pot folosi cu boxele noi cumparate? Sau renunt la amandoua? As dori sfaturi detaliate daca se poate. (Bugetul e undeva la 1500 lei maxim pentru amplificator).