Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Recomandare Boxe / Sistem
-
Member
Mersi MonkY de raspuns. Intr-adevar recomandarea ta imi place foarte mult insa am o problema "tehnica" cu Altex. Am comandat de la ei amplificator si receiver in valoare de 1400 lei si acum vreau sa le returnez. Sunt constient ca nu o sa-mi vad banii asa ca mi-as comanda tot de la ei ceva mai scump si platesc diferenta iar acel amplificator si acele boxe mi s-au parut potrivite pentru un buget de 2000-2500 lei max. Intrebarea mea este daca receiverul Yamaha ales de mine va functiona fara probleme cu sistemul de boxe Pioneer sau este un alt sistem (la fel ca si aspect/gabarit cu care le-as putea inlocui (neaparat de pe site-ul lor)?