Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Je suis Charlie! Eu sunt Charlie!
-
Vires Intus

Originally Posted by
Templier
Sunt total de acord cu Leni! Imi pare rau ca au fost oameni executati in acea cladire si pe strada dar francezii au o gura prea mare.La cat si-au batut joc de noi cu " s'il vous plait monsieur " si cu alte faze nu pot sa fiu solidar cu Franta. Cand ai de-a face cu fanatici nu ii provoci! E ca si cum eu m-as duce in cusca leului si as avea pretentia sa nu ma omoare ca eu sunt o fiinta superioara!
Prostii. Asta e ca aia ca femeile sunt violate pentru ca se imbraca provocator. Da, vina exista de ambele parti, dar nu exista absolut nicio justificare in a omori pe cineva pentru ca si-a permis, in "casa" (adica tara) lui, in conformitate perfecta cu legile de-acolo, sa-si exprime umorul negru si talentul la desen. Poti sa-l injuri, poti sa-l dai in judecata, dar nu vii si il omori. Daca asta se intampla acasa la ISIS, n-aveau decat sa omoare pe cine vroiau ei. Dar se intampla intr-o tara unde tu esti o minoritate, esti un cetatean al acelei tari si trebuie sa respecti legile in vigoare.
Analogia cu leul e proasta pentru ca leul e inchis in cusca. Ar fi fost corecta in cazul in care s-ar fi dus in Siria sau mai stiu eu unde ca sa deseneze caricaturi. Eu iti propun alta analogie: esti la tine acasa, la birou si vine un leu tocmai din Africa sa te manance pentru ca ai desenat caricaturi cu leoaice. Ti se pare normal?