Single post: Clubul PlayStation 3
-
10-01-2015 15:09 #23050 SP
Member
De curand am posibilitatea sa ma joc pe ps3 in 5.1 si am intampinat niste... probleme. Situatia sta in felul urmator:- PS3 fat 40GB si Gran Turismo 6
- legat la tv prin HDMI, semnal 1920x1080@60Hz
- sunet DTS din ps3 in TV si prin cablu optic din TV in home cinema
In combinatia de mai sus, dupa ce intru in joc, mai devreme sau mai tarziu incep sa apara niste liniute orizontale albe (ca niste purici alungiti) iar relativ frecvent apar niste erori grafice (de foarte scurta durata, cateva frame-uri nu mai mult) precum in pozele atasate.
Initial am crezut ca e de vina cablul HDMI. Am probat cu 3 cabluri in 2 porturi din TV si acelasi lucru se intampla. Erorile grafice nu se mai manifesta daca setez din meniul jocului sa scoata sunet PCM stereo.
Problema nu se manifesta in cazul filmelor Bluray, 1080p24 cu sunet DTS. Si nici in cazul jocurilor 720p cu sunet Dolby 5.1. Nu stiu daca am vreun alt joc care sa foloseasca DTS.
O sa incerc sa vad daca pot sa setez consola sa scoata Dolby 5.1 in GT6 si daca reapare problema.
Aveti vreo idee care ar putea fi problema? Am incercat sa caut pe google despre probleme asemanatoare dar nu am gasit nimic.