Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimate Team (Fifa 15)
-
11-01-2015 21:20 #3813 SP
Member

Originally Posted by
miculprint13
fratilor, am jucat ieri toata ziua ultimate team de am ajuns sa adorm la 5 dimineata. concluzia este ca e al dracu de greu jocul asta si al dracu de complicat. as avea nevoie de niste sfaturi pentru incepatori. sa spunem ca am castigat o cupa in single tournament si am jucat 4 amicale in online - o victorie si trei infrangeri. am platit ca prostul banii pt un bronze pack si mi-a dat numai gherle. ca jucatori mai bunicei, am vreo 4 gold, kucher, un turc, pandev si jussie. pe ultimii doi i-am transferat, dar am facut o greseala imensa, fiindca nu nimeresc poarta (bani cheltuiti degeaba). joc in sistem 4-3-3 si norocul meu e cu perreyra de la juve si unul rudnevs de la hamburg - ei ce mai misca in front.
mi-am propus pentru inceput sa stranga bani, sa imi cumpar cat mai multe suplimente de energie si contracte, ca sa nu ii pierd si pe cei care ii mai am acum in lot si sa ma bucur inca de joc, desi e greu sa trec la nivelul profesional, fiindca o sa iau bataie de la toti.
În primul rand nu mai arunca banii pe pachete. Cu 150 coinsi cumperi jucători decenți. Pentru început joaca mult off-line, strânge bănuți și cumpăra jucători. La început e mai greu dar ușor ușor te vei dezvolta.
433 joc și eu, pentru mine e sistemul ideal.