Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Action Figures
-
11-01-2015 22:24 #1395 SP
Member
Superman For Tomorrow nu are treaba cu New 52. Statuia aceea nu mai este in productie din 2007.
Chinezii falsifica statuia 1/10 din New52 lansata in 2012 din seria Justice League, dar o falsifica la aceeasi scara.
Cea din 2013 este Superman For Tomorrow si, oficial, face parte din seria ArtFX+. Tot aceasta este falsificata de chinezi, dar la scara 1/10.
Degeaba imi spui de statuile New52 ca sunt la scara 1/10, cand noi vbm de scara 1/6 si faptul ca daca gasesti aceeasi statuie (lansata NUMAI in 1/6) la scara 1/10 este fake. Nu ma intereseaza New52, alea au fsot lansate NUMAI la scara 1/10 si criteriul de originalitate se stabileste dupa alti factori, NU marime.
For Tomorrow, in schimb, a fost lansata numai la scara 1/6 si daca imi arati aceeasi statuie la scara 1/10, atunci e fake.
Mai vrei sa ma inveti ceva ? Ca pana acum ai postat degeaba si, ori nu ma fac eu inteles, ori vb cu peretii.