am nevoie de niste sfaturi va rog:
1. ce importanta are managerul si nationalitatea sa intr-o echipa? strict legat de chemistryul cu jucatorii din echipa? adica pot sa il iau si pe ciuri buri din anglia ca are efect ca mourinho?
2. cat de mult conteaza sa ai cat mai multi coach diferiti la o echipa (head, gk, fitness)?
3. merita sa investesc in stema, echipament, stadion ori mingi sau sunt numai chestii de luat ochii?
4. care e faza cu consumabila chemistry style? cat de mult evolueaza jucatorul daca ii dai sa manance asa ceva pe banda rulanta? si e mai folositoare chestiune asta decat un training?
5. care e faza cu jucatorii care au gold simplu fata de cei rare ori unii negri? variaza numai pretul de vanzare ori au si calitati mai bune?
multam anticipat si scuze daca va tot deranjez cu intrebarile mele, insa ma lamuresc treptat de aspectele jocului. oricum devin usor dependent acum ca mi-am luat si aplicatia pe mobil si cand nu joc ultimate pe ps3, stau si fac transferuri de pe telefon. o sa divorteze nevasta de mine in curand![]()