mda .. ai dreptate .. dar tevez era de mult 29.000 inca de acum o luna , pogba vreo 45 000 , silva si el mai putin

au scazut preturile dar doar la jucatorii umflati .. gen sturridge .. pai era vreo 60 000 initial ) si vargas de 2 000 era mai bun ca el in fifa 15 , chiar si welbeck se misca mai bine si era 800-900 .

la ce anuntau ei prevedeam o inflatie de aguero si de restul scumpi din pachete care puteau sa duca preturile si spre 170-200.000 la el .

pentru ca vroiai sa tragi pachete , nu puteai daca nu vindeai jucatorii scumpi , si cum inflatia de jucatori buni si noi din pachete era mare , il dadeai si cu 170-200.000 .

eu cred altceva .

EA si multe siteuri au inceput se preconizeze declinul pietii si perioadele , si constienti fiind , oamenii nu mai vand ca disperatii , si chiar daca a fost perioada de TOTY , nimeni nu a mai vandut aiurea si a tinut pretul sus cel putin la jucatorii buni .

plus ca , se pare ca EA nu a fost generoasa deloc in packuri .. sa iti cada 1 jucator din toty cand bagi 8.000.000 e foarte putin .

avand sanse asa mici , oamenii nu se mai grabesc sa vanda ieftin si sa is incerce sansa ..

am zis ca lovesc si eu piata bine in TOTY si .. nimic extraordinar nu s-a intamplat .. mici reduceri la jucatorii care ii vroiam . sunt cam dezamagit