Quote Originally Posted by x2z View Post
Anul ăsta FIFA a egalat PES... La nivelul serverelor penibile cel puțin.

Personal am avut un ghinion ieșit din comun lately. Suspicios as spune chiar. Ma uitam cum se schimbau jucătorii total ridicol. Cum ieșeau apărătorii din dispozitiv ca sa facă loc atacantului. Efectiv eu nu aveam input în situațiile astea, doar AI-ul a decis în fazele respective. O altă chestiune ar fi ca apărarea joacă foarte sus, iar atacul foarte jos. E aglomerare dementa care nu se petrecea până acum.

S-a făcut vreun update stupid din nou?
Mi se intampla si mie acelasi lucru si cred ca nu numai ! Nu stiu daca mi se intampla doar mie, dar am observat ca la un moment dat, in anumite meciuri joc "normal" , castig, pierd, dar totul se petrece normal , in schimb sunt meciuri in care inscriu goluri din faze SF, fara prea multe ratari, insa sunt si anumite meciuri in care ii "creez" eu ocazii adversarului, parca toate planetele s-au adunat pentru ca fundasii mei sa fuga-n fata fara rost, fundasii sa nu mai paseze intre ei cum o faceau pana atunci, sa nu mai gasesc om pentru pasa (desi joc mereu pe aceeasi tactica) si multe alte mizerii. E clar ca jocul asta nu va fi niciodata perfect, insa unele chestii ce se petrec in el mi se par chiar penibile, dar cred ca sunt facute "cu cap" de anumite persoane pentru a rotunji frumos conturile EA.
Nu inteleg nici chestia cu achizitionare de coinsuri de pe anumite site-uri, am auzit de foarte multi care au primit ban, dar cei care fac reclame pe youtube de 500.000-1.000.000 de vizualizari de ce nu sunt avertizati ? Sunt sub contract cu EA ? Chiar nu inteleg...