Single post: Nintendo incepe anul in forta

1. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mai e si alta problema. Multi sunt atat de ignoranti in ceea ce priveste Wii U, incat habar n-au ca pe consola respectiva se gasesc si alte jocuri in afara de cele produse de Nintendo... jocuri multiplatform. Cateva exemple: Deus Ex: Human Revolution, Need for Speed: Most Wanted U, Assassin's Creed IV: Black Flag, Mass Effect 3: Special Edition, Darksiders II, NBA 2K13, Batman: Arkham City - Armored Edition, Tekken Tag Tournament 2: Wii U Edition, Injustice: Gods Among Us, Resident Evil: Revelations, Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist, Watch Dogs... etc.

Daca se adauga in ecuatie titluri exclusive gen Super Smash Bros. for Wii U, Bayonetta 2, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, Mario Kart 8, Pikmin 3, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, The Wonderful 101, Hyrule Warriors... eu cred ca Nintendo chiar a avut unul dintre cei mai buni ani.

Eu zic ca au si jocuri "mature" si "hardcore"... insa in final nu e doar vina Nintendo pt. ca EA, Ubisoft & Co. au decis ca e "prea greu" sa faca development pt. Wii U. Vorba aceea, pe Wii au putut (care totusi era mult mai slab), dar pe Wii U a devenit complicat.

In fine, eu cred ca spune destul de multe chartul celor de la vgchartz. Combo-ul Wii U + 3DS cred ca e suficient pt. Nintendo. Da, sunt ferm convins ca ar dori sa vanda mai multe Wii U-uri... insa cred ca i-au pierdut pe cei ca Venom, care vor Fifa. Eu cred ca vor merge in continuare pe first party development, jocuri exclusive si originale... pana vor lansa Wii U 2 sau cum Dzeu se va numi. Din ce spun zvonurile, ar fi mai puternic decat PS4 + XO la un loc... Si poate atunci vor avea si Fifa
    Attached Images Attached Images worldwide_totals.png