ca aproape orice produs de HBO e bine facut, filmat, montat, si in mare parte jucat etc.
scenariile sunt ok (ca story, constructia personajelor).
actorii sunt ok, dar replicile mi se pare trase de par si ... lipsite de realism, de autenticitate de multe ori. incercarile astea de a adopta stilul American da a vorbi la vocabularul romanesc mi se pare cam aiurea. si sincer Șerban Pavlu desi poate trece drept "mafiot" nu prea se potriveste cu textele de shaormar pe care le are uneori.
in alta ordine de idei, serialul pare ca imprumuta foarte multe elemente din seriale precum Ray Donovan, Breaking Bad si Sopranos si mi se pare o mixtura intre cele 3 plasata in Romania anului 2014.
senzatia generala pe care mi-o lasa serialul asta e cam acceeasi pe care mi-o dadea In Deriva (varianta romaneasca a lui InTreatment).
sincer, ne-ar prinde bine putina originalitate, ca potential avem.
PS: episoadele se gasesc online piratate, trebuie sa stii unde sa cauti, dar fiind o productie HBO, eu unul prefer sa platesc, astia fiind una dintre putinele institutii care chiar investesc in produse de calitate (la nivel global vorbesc). sigur, devine mai greu cand fiind abonat Digi nu ai access la HBO Go.