Single post: Ultimate Team (Fifa 15)
-
20-01-2015 21:30 #4259 SP
Senior Member
au scazut..dar la anumiti jucatori 
pe langa asta..legat de gameplay... am inchis consola iar de nervi... e clar joc facut pt noobi...din moment ce in prima repriza am 9 suturi din care 4 bare...iar in a doua adversarul are doua suturi, dar primeste 3 lovituri de la 11 m...din care maxim una a fost acordata corect...iar la una a iesit portarul la corner si a boxat..si evident ca a lovit un jucator..mai firav
..si pierd cu 3-2...nu e posibil... Cu un meci inainte am primit tot un astfel de penalty...ce naiba..nu mai poti respinge nici macar cornerele ca se da penalty?...atatea mizerii...si atat de noob friendly e jocul asta inca uneori il detest...si imi doresc sa dea EA-ul faliment...insa stiu ca nu e posibil si ca mi-ar lua jucaria preferata... totusi..e un joc..dar si o sursa de nervi... Inteleg, zilele trecute am jucat extrem de prost..accept cand pierd, cand e adversarul mai bun..sau egalul meu...insa cand vad cum se pot da lovituri libere sau de la 11m, sau cum pentru unii se da fault pt tinere de tricou iar pt altii nu...sau ca la mine din 5 suturi 4 sunt in bara si el din 2 suturi da 3 goluri... innebunesc.
---------- Post added 20-01-2015 at 20:34 ----------
si inca ceva..mi-a zis cineva de Aubameyang IF.. l-am incercat, si...e..FENOMENAL!!!!... dar intai..Ronaldo, dupaia mai vedem