Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Gramatica Limbii Romane VS Colegii forumisti
-
__The Game__
Am gasit un diamant neslefuit:

Originally Posted by
Prayer
Scrie "soon" ma, cred ca an urmatuarele zile sau dupa anul nou. Dar ai si Sky3ds daca nu poti sa astepti.

Originally Posted by
Prayer
No pana la Craciun mai este timp, dar 3ds-ul trebe sa fie pe 9.0 - 9.2. Dupa aia urmeaza support pentru firmware mai mic. Cred ca tot asa fie valabil an timp pana la 9.2!

Originally Posted by
Prayer
Sa cumparat. Lock.

Originally Posted by
Prayer
the last of us e un masterpiece și nurse poate compara cu un joc de asemenea, dar fiind un joc mai nouț The evil within are grafica mai buna.