Single post: Baterii portabile - Power banks
-
Admin
Mda... asta cu review-urile e asa cum e, din pacate. M-am mai tepuit si eu asa, stai linistit. Ba chiar am o problema cu un seller de pe Amazon, ca de ce i-am dat review prost (2 stele), cand ceilalti (cateva zeci) i-au dat 4 sau 5. Am explicat frumos ca e tzeapa... am explicat si tehnic... si tot nu intelege. M-a reclamat, am explicat si celor de la Amazon... dar probabil review-ul meu "negativ" o sa dispara.
Oricum, ideea de a folosi 8 x 18650-uri, e complet aiurea (nu stiu sa existe producator de baterii rechargeable care sa faca asa ceva). Nu de alta, dar stii cat ar costa 8 x 18650-uri bune de 3000mAh? Well, 8 bucati de la Panasonic ar veni cam 65 de lire. Si asta doar pt. baterii! Dar, daca au folosit 8 x d-astea, care desi spun ca au 5000mAh, mai mult de 1200-1500 nu au (si asta daca nu se busesc instant)... atunci e clar.
Acum, nu stiu sigur... e posibil sa fi avut tu ghinion sa fi primit una busita. Incearca sa o incarci/descarci de 2-3 ori, si vezi daca le fel se comporta. Daca da... send it back!