opincarul: in caz ca te refereai la mine, eu am stand dedicat, facut cu simt de raspundere... doar nu puneam aproape o tona pe ceva improvizat. Iar spatiu este, odata ce intra toate nebuniile acelea. Cat despre dat pesti pe "forumuri dedicate", am renuntat la idee dupa ce am vazut cine ii lua. Ba cate unul care ii tinea in conditii jenante (cred ca am vazut cu aceasta ocazie acvariu care nu a fost curatat cu anii), ba ii luau doar ca sa-i inmulteasca si tineau 1 milion de pesti in acvarii unde nu era nimic altceva in afara de sticla... Lasa ca la mine, de bine de rau, cand vor deveni prea multi, or sa dispara din ei in mod natual... Nature always wins!

SirAndrew... asa cum am mai zis, e mai greu de intretinut un acvariu mic decat unul mare. Dar, asa... in mare... nu cred ca are rost sa te apuci de acvaristica fara un minim de 1500-2000 RON. Asta daca vrei plante, filtru bunicel, acvariu decent (sa zicem in jur de 150-200L), fertilizare, lumini, incalzitor, substrat bun, mancare, etc. Acum depinde... sunt pesti care costa atat. Ah, si in niciun caz nu marin. Nu la banii astia.

RonanN1: s-ar putea sa rivalizeze cu asta: