Cred ca cei care ma cunosc stiu povestea, e luat din RO de pe okazii ... pe el nu am platit nimic a fost bonus la un set de 12 jocuri de NES (oferit ca o "consola NES untested" nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut cutia uriasa pe care mi-a inmanat'o curieril si in interior era M82'ul) M-am bucurat si mai mult cand am descoperit ca este perfect functional (desi era plina de praf dovada ca a fost depozitata intr-un loc neadecvat) din pacate insa anul trecut i-am ars sursa ... desi am gasit ce solutia pentru a o repara n-am avut niciodata timpul/energia necesara, astept sa ma stabilizez si o sa dedic mai mult timp colectiei. Sunt multe proiecte legate de colectia mea pe care le-am pus pe hold din pacate acum 4-5 ani ... insa imi in suflet nu le-am abandonat niciodata:

- cateva full-seturi pe care trebuie sa le completez (NES, SNES, N64, GB, GBC, GBA, Gamecube)
- o mai buna afisare a jocurilor, consolelor si accesoriilor (rafturi cu un singur rand si cateva vitrine care trebuiesc construite custom si gasirea unei case cu spatiu suficient)
- completarea/achizitia unor jocuri si sisteme foarte importante (completarea seriilor Zelda, Final fantasy, Castlevania, Metroid etc) plus achizitia unor sisteme mai exotice precum Neo Geo (AES/CD), NEC PC engine CD (Turbo Duo / Turbo Duo R)
- creerea unui spatiu dedicat unde ma pot juca (momentan "retro" ma joc in mare parte pe emulatoare pe PSP si PC in loc sa ma bucur de experienta hardware-ului original) un loc suficient de spatios unde pot conecta cat mai multe sisteme si 2-3 televizioare CRT (probabil in camera cu jocuri)

si alte proiecte similare cu cele de mai sus ...