Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Nintendo incepe anul in forta
-
Senior Member
Venom, tu ai scris ca lipseste Fifa pe Wii U, cea ce nu este adevarat. Fiecare alege platforma in functie de genurile jucate, titluri, serii, si nu in ultimul rand buget. In functie de acest ultim punct poti alege sa mergi pe 2 platforme sau pe toate cele existente pentru exclusivitati.
Nu vad unde este Wii U un mare esec, avand in vedere ca One este nu cu mult deasupra la vanzari. Ce au lipsit pe U titluri bune aparute rapid, dar timp mai este. Eu pana acum ma declar multumit cu ce joc, Kart, Mario U, Resident Evil, Monster Hunter 3, Am si 007 si un Call of Duty care inca sunt sigilate, la fel si Black Flag, tot sigilat. Timpul meu este destul de limitat pentru gaming, momentan tinde spre zero. Am avut si PS4, nu am ce zice, diferenta enorma la partea grafica, dar cam atat, am scapat repede el, nu mai este genul meu.