Single post: Televiziunea HD de la RDS
-
Admin
Ah, eu acum mi-am dat seama... am crezut ca ai spus "mi-am luat HBO Go de la RDS". Eu am avut de la Romtelecom, stiam ca RCS-RDS inca nu are contract cu HBO (doar Voyo si Digi Play)... m-am gandit ca poate au introdus. Insa am intrat acum in Digicare si nu vad nimic legat de HBO Go. Deci presupun ca iti doresti asta, nu ca ai achizitionat asa ceva 
HBO nu are legatura cu HBO Go... Sa nu te astepti sa vezi pe Go toate filmele de la HBO. Tu ai HBO... HBO Go e serviciu separat, si care nu cred ca este disponibil la RCS-RDS.
Cat despre de ce am renuntat... well, in primul rand pentru ca era extrem de limitat contentul (fata de US). Content care disparea (adica sa nu crezi ca daca vezi ca e un serial sau un film in lista, inseamna ca il vei putea viziona oricand). Nu mai vorbim ca intrai la SF-uri si vedeai cateva sa le numeri pe degete. Fie vechi, fie filme care numai SF nu erau (ca exemplu). Dupa care, m-a enervat ca TOATE aplicatiile de pe iOS ma lasau sa folosesc AirPlay (sa playez pe TV)... numai aplicatia HBO Go nu! Ceea ce e stupid... sa ma oblige sa ma uit la un film pe tableta, dar sa nu pot pune pe TV (iar pe cablu n-aveam chef).