Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
29-01-2015 09:43 #6603 SP
Member

Originally Posted by
Gentilu
Au fost probleme cu livrariile. Aproape toate coletele din 22 s-au intors din nou la ei la firma.
@LucKos
Asa este, pot sa confirm. De asemenea, eu cand am comandat (prin 14.12.2014) nu am primit nici o confirmare, am primit raspuns doar dupa ce am solicitat eu statusul. Lasand la o parte problemele avute de ei de sarbatori (cu produsele la 0 lei), ce iti pot spune ca in luna septembrie cand mai comandasem odata de la ei, am primit imediat dupa plasarea comenzii o confirmare pe email, si mi-a venit produsul in 3-4zile lucratoare (era facturat din Polonia, si expediat din Ungaria). In decembrie insa si eu am ramas neplacut surprins ca nu primesc nici o confirmare si trebuie eu sa le solicit sa-mi confirme ca au primit comanda.
Eu cred ca o sa se livreze (si la mine pana la urma au dorit sa-mi livreze produsul), dar trimite un email in care sa le soliciti confirmarea comenzii, pentru a fi sigur.