Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
Totusi ce? Nu inteleg o chestie la oamenii care se plang - credeti ca intre un joc indie si un joc AAA sunt "doze" diferite de amuzament? Credeti ca va distrati automat mai mult cu un AAA decat cu un indie? Sunt jocuri. Si inca unele foarte bune. Nu vad de ce nu v-ar fi pe plac.
La modul cel mai serios , tu ma intrebi daca CRED ca ma distrez mai bine cu un AAA title decat cu un indie?! Cu tot respectul , dar de unde stii tu ce imi place mie sau nu?! Nu sunt pe target-ul indie games. Sunt fun , dar mai mult de 30 de minute nu pot sa stau cu controller-ul in mana la ele.Ma enerveaza , si nu asta e motivul pentru care mi-am cumparat o consola. Jucam la bursa atunci de banii pe care i-am dat pe consola , televizor, jocuri si tot ma enervam , nu? In Infamous First Light de exemplu, jocul gratis de luna asta , nici nu am simtit cum au trecut 12 ore.
Si adibose a subliniat foarte bine ce vrea sa spuna. Suntem oameni , diferiti din fericire , unora le place sa rezolve puzzle-uri in The Swapper , altora...nu. Unde e problema in asta?!