Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One
-
30-01-2015 11:37 #4748 SP
Senior Member

Originally Posted by
FlorinFi
Referitor tot la codul de licenta primit pe mail de la Altex se poate teoretic verifica pe ce consola a fost folosit? Daca m-as duce la OPC s-ar putea verifica/rezolva ceva? sau sa stau linistit... e Romania si pentru OPC.... key de licente trimise pe mail pentru xbox one sunt OZN`uri si nu au competente...
Salut, te sfatuiesc sa iei legatura cu Microsoft Support prin chat, link aici. Spune-le in cateva cuvinte ce-ai patit si roaga-i sa-ti spuna data si ora (inclusiv fusul orar, GMT, GMT +2 etc) la care a fost utilizat codul. Apoi tu salvezi frumos transcrierea coversatiei si te duci frumos cu ea si cu mailul tiparit cu data si ora la care tu ai primit codul la magazin sau ANPC si rezolvi.
Eu am chat-uit azi cu Xbox Support si i-am intrebat fix asta, daca-mi pot comunica data la care a fost folosit un anume cod pentru a-l folosi la medierea cu retailerul care mi l-a vandut si mi-au raspuns ca-i ok, doar ca nu-mi pot furniza locul sau contul pe care a fost utilizat.