Quote Originally Posted by sekhemet View Post
da este adevarat ca nostradamus a prezis multe evenimente importante cum ar fi dominatia papala...dar sa nu uitam ca nu toate profetiile lui s-au adeverit...
si referitor la ziaristii de la Daily Telegraph nu or fi cretini sa publice ca exista o posibilitate sa se intample ceva dezastruos...se numeste calmare publica..
calmarea publica de care mentionezi tu,NU este prezenta si nici indusa in vreun fel anume prin articolele(le-am citit)mentionate in postul meu,acolo e alta lume mane,si da ,sunt de acord cu tine ca sunt situatii in care linistea maselor este vitala pentru buna desfasurare a unui expermient de asemenea amploare,aici nu este cazul,nu a iesit nimeni in fata primariei sa-si dea foc btw
...si chiar daca am fost un pic off topic pe subiectul deschis de Don,sa stii ca m-am informat in permanenta si ca o paranteza:de obicei sunt foarte atent la ce citesc ,sunt foarte critic,analizez mooolt si bine ce citesc si tin minte, sa nu care-cumva sa-mi zboare vreo' "vrabiuta" din cavitatea bucala cand redau gri pe negru aciulea '
p.s:vrabiuta este invizibila