Interesant, dar totusi e cam multa "vrajeala" acolo... "Have you tried to purchase or install a wireless router lately? I have, and it is hell." - serios? Majoritatea routerelor in ziua de azi au ceva gen "3 steps installation" (mai putin nu ai cum, decat daca vrei sa nu setezi reteaua wireless, sau sa nu-ti introduci datele la ISP).

Apoi, chestia cu "ai zone unde nu ajunge wireless-ul?" - sa fim seriosi, nu reinventeaza ei semanlul WiFi, si nici nu are cine stie ce antene S.F. Ba din contra, sunt internal antennas... weak ones. Ai weak spots, mai cumperi inca un Eero. "strength in numbers" - that's funny si suna cam ca in anii 2000. Deci in loc sa-mi iau un router bun care sa-mi bata in toata casa, cumpar 3-5 bucati de Eero. Whoa!

Continuand cu "Eero nu e un router, este network"... asta deja e hipstereala.

Si finalizam cu "Poti sa faci streaming la filme in timp ce Eero se updateaza singur". Eh asta as vrea sa o vad si eu. Ar fi primul device care-si face update la kernel si care nu are nevoie de restart...

Una peste alta este urat (disponibil doar pe alb de spital), are un singur port USB 2.0 (welcome to 2000 again) si un singur port gigabit pt. LAN (cred ca si cel mai ieftin de pe piata are 4). Ca parti bune nu vad decat usurinta in instalare... pt. noobs va fi probabil foarte interesant. Si faptul ca totusi stie de standardul .ac - cu Bluetooth-ul nu prea stiu ce face