Single post: Discutii routere - probleme, solutii si recomandari!
-
Member
Salutare,
Am trecut si eu la fiberlink 1000 de la RDS (nu neaparat am nevoie de viteza asta, era ceva promotie si a fost la acelasi pret cu cel de 500).
Asadar, in momentul acesta, eu am amplasata o cutie afara, unde imi e modemul de la RDS din care imi intra internetul intr-un router. Din acel router, internetul e repartizat in 3 directii prin 3 cabluri.
2 din acestea ma intereseaza in sensul in care, unul dintre ele va intra direct in PC, iar celalalt imi intra intr-un alt router, la care ma conectez atat wireless cat si pe cablu.
Asadar, rugamintea mea e sa ma ajutati cu o parere/sfat/propunere, ce routere/aparate trebuie sa imi cumpar, care ar fi cele mai ok, astfel incat sa beneficiez de o viteza mult mai mare (macar 500, ca ma gandesc ca sa ajung spre 1000 imi trebuie routere serioase, implicit si ft scumpe).
Trebuie sa schimb ambele routere ? Primul router nu ma intereseaza cat de bun e pe wifi, doar pe cablu sa fie rapid, iar al doilea router ma intereseaza sa fie foarte bun si pe wifi si pe cablu.
Am alta varianta in loc de primul router sa cumpar altceva? Avand in vedere ca tot ce face e doar sa-mi repartizeze internetul mai departe.
Buget 500-600 lei.
Multumesc