Single post: VR - Meta - Oculus Rift, Go, Rift S, Quest 3, 3S, Pro
-
Member
Ma aflu la Casual Connect in Amsterdam, e groaznic aici, numai fb games si mobile apps
but business is business.
Intr-un colt intunecat (la propriu) vad 3 tipi mai estici si un oculus. Nu retin titlul jocului, tipii sunt din georgia si au un joc first person puzzle cu shooting unde tragi cu diferite abilitati gen foc, gheata pt a dobori inamicii.
Interesant e ca au un oculus mark 2. Dupa ce am probat mark1 la gamescom si am avut ceva senzatie de greata, am zis sa vad imbunatatirile.
Rezolutia e clar superioara. Nu sunt la curent cu specurile dar tipul zicea ca ar fi un full hd facut 50/50 per ochi. Nu mai exista pixelarea evidenta de la mark1
Calitatea imaginii este clar superioara, probabil au ajustat lightingul pe ochi deoarece totul pare mai natural.
Controlul era via un controller de 360 si aici vine problema mea. Nu ma pot roti 360 de grade pentru ca acel controller era pe fir si din frica de a nu da peste cineva sau ceva. Oricat de buna mi-ar fi orientarea naturala, dupa cateva camere si teleportari in joc, nu aveam nici o idee unde ma aflu cu privirea in camera. M-am intalnit din nou cu senzatia de greata de la cateva miscari de reglare a privirii din right stick, dar mult mai tarziu decat la mark 1.
Devul spunea ca mark3ul e pe vine si va incorpora sistem audio, o rezolutie mai buna si o forma mai compacta.
Parerea mea e ca progresul e evident intre generatii si ca ne indreptam spre ceva bun.