nu inteleg. eu am jucat toate misiunile din DLC dupa ce am terminat jocul. si aici ma refer la The Syringe, misiunile lui Hurk, Escape from Durgesh Prison, cea cu diamantul etc.

PS: cateva detalii in plus legate de joc, pentru cei care nu l-au inceput inca (si fara spoilere):

- jocul ofera un sistem de karma points (folosite pentru upgrades) si pe care le dobandesti prin anumite misiuni specifice; in acelasi timp obtii XP care deasemenea pot fi folosite pentru upgrades; karma scade in joc daca intreprinzi actiuni reprobabile (cu sau fara voia ta): spre exemplu daca impusti un membru al Golden Path sau daca treci din greseala cu masina peste un civil. mai mult, cei din golden path se pot intoarece impotriva ta pentru scurta vreme daca ii calci pe bataturi;
- exista mai multe situatii in timpul jocului unde trebuie sa faci anumite alegeri cu privire la aliatii tai, si pe care dintre ei doresti sa ii sprijini;
- tot legat de asta exista vreo 9 posibilitati de a termina jocul (de fapt in sine sunt 5, dar ajung sa fie 9 prin combinatiile intre alegerile pe care le faci pe final de joc);
- pe parcursul jocului in anumite situatii poti chema aliati (AI) care sa te sprijine intr-o lupta;
- legat de MP asa cum a spus si Leo se pot juca co-op misiuni din joc. ca o noutate jocul ofera atat posibilitatea de a juca offline, cat si online, pentru online avand oricand disponibilitatea de a te cupla cu un alt jucator in timpul jocului.
- exista si un mod de joc Arena, unde evident te poti lupta cu valuri de adversari (oameni si animale) in diverse conditii si cu diverse arme. modul face parte si din main story, dar in mare ofera posibilitatea sa obtii: bani, trofee (achievements) sau sa dai unlock unor arme.
- totodata exista si un companion app legat mai ales de Arena. si aici mi se pare notabil faptul ca spre deosebire de app-ul ptr Unity, acesta ptr FC4, chiar e fun si te ajuta in mod real si rapid sa iti cresti nivelul in Arena din joc, pentru a obtine trofeul si arma mentionate mai sus;
- ca un element foarte amuzant (desi repetitiv) il amintesc si pe DJ-ul Rabby Ray Rana, care iti va umple capul cu tot felul de aberatii cand te afli la volanul vreunei masini (dar care iti ofera si cateva misuni secundare);
- in fine, e interesant cum acest joc te poate face la sfarsit, aproape indiferent de alegerea facuta, sa ai impresia ca nu e cea corecta.