Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
15-02-2015 15:40 #4259 SP
Senior Member
Taken 3 (2015) Crap movie... bring Die Hard 6! Come on you can do it! 3/10
The Pirates (2014) Boring movie.... come on Pirates si nu ati putut face un film mai atrenant si mai placut de vizionat. 2/10
Justice League Throne of Atlantis (2015) ceva la filmele DC ma face sa-mi doresc sa fie putin mai lungi si mai mature! Adica come on in benzi desenate avem o gramada de emotii expuse dar in filme zici ca ma uit la fara emotii.
John Wick (2014) 10/10 must buy on blu-ray! God I loved this movie!
Rurouni Kenshin 3 .The Legend Ends (2014) You had one ****ing job! Story Arc 3 (Jinchu arc) sa ecranizati? sper sa vina partea a patra ca daca o sa aveti parte de revolte din partea fanilor. Cred ca singurul minus al filmului este ca sabiile uneori apar de parca ar fi de cauciuc sau din acelea pe care le cumperi pentru copii de puful ala. Nu s-a putut investi in niste sabii mai realiste? dar in rest! Ce tare ar fi un joc in acest univers, sau chiar dracu un Fighting game. Anyway puteau termina cu Kyoto arc intr-un film sincer! Nu merita doua filme, dar never the less 10/10! Am fost captat de la inceput pana la final in acest film... Astept sa apara ca sa pot cumpara trilogia
Seventh Son (2014) Pentru inceput! Iubesc seria The Wardstone Chronicles... sper si filmul sa fie la fel de bun ca si cartile. And they ****ed it up 1/10! Nimic la filmul asta este bun! tot este prost! God! Ce hard e sa faci o adaptare buna?
Rise of the Legend (2014) fain film! Mi-a placut in mod special luptele cu sabii la persoana I-ea! Dar in rest filmul este fain 10/10
Into the Woods (2014) NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU este Muzical! NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! si avem Johnny Deep cantant despre o copila si jucand rolul lupului! Sper sa nu fiu singurul caruia i se pare foarte pervers! Si parca arata ca lupul din Looney Tones! Pe bune Disney, panties shots and cantece cu aluzii la perversiuni? but damn it's funny! 10/10
The Book of Life (2014) un film cu Zoe Saldana, Danny Trejo, Ron Perlman, Ice Cube si cu Channing Tatum (WHAT?!?) sub bagheta marelui (si-n greutatea) Guillermo del Toro. Animatiea perfect facuta! Povestea nu e chiar cea mai originala dar poti trece cu vederea! Un singurul minus e ca Danny Trejo doesn't fights Ron Perlman! 9.9/10
Killer Toon (2013) este un K-horror de la care nu am avut asteptari de la el, dar mi-a placut
nu are un twist exact dar e placut la vizionare 8/10
The Equalizer (2014) mi s-a parut prea lung si parca acum e la moda sa facem toti bad-ass-urile sa fie de varsta a 3-ea! Dar in rest nu aduce nimic nou sub soare... 6/10! Si denzel pare de-a dreptul plictisit in acest film 
Expelled from Paradise (2014) Animatie a la Japonia! Big boobies girls and huge robots. Storyline putin cam intotocheat sau poate nu sunt eu destul de smart sa-l prind! Future ****. 8/10
Dragon Wars D-War (2007) Conceptul este bun, insa lasa de dorit restul de film! Actorii in film, efectele speciale! felul in care este spusa povestea! 4/10
Bronson (2008) funny movie sincer
10/10 Tom Hardy just wow
Everly (2014) This was a fun film! Nice Nice! Impress I'm foarte influentat de THE RAID si de DREDD cu locatia fixa si limitata. 10/10! Nu e de oscar dar it's ****ing fun to watch
Daimajin (1966) classic japanese monster movie
6/10
Mortdecai (2015) nu stiu ce sa zic dar imi e dor sa-l vad pe Deep intr-un film horror! Cat despre film imi aduce aminte de ala cu bogatanul ala orb nu mai stiu numele lui
dar 6/10.
Paddington (2014) funny! dar I just don't care about Bears! 7/10
Top Five (2014) Chris Rock comedy that's not that funny 6/10
Wild Card (2015) boring! nothing new
5/10
cyberbully (2015) sincer am fost placut impresionat de duduia asta din filmul asta care defapt e un micut serial de mai multe episoade puse cap la cap... 9/10 si ma refer la tipa din Game of Thrones, Maisie Williams. si oricum are un efect ciudat asupra ta filmul dupa ce se terminat
Fear Clinic (2014) pentru un film despre phobii este foarte plictisitor! Sad Panda! ca totusi avea un subiect promitator 4/10! I miss a good horror movie.
the holy virgin vs the evil dead (1991) holly crap ce film ciudat! 3/10 Incepe ca un film horror, apoi se continua ca un film politist si apoi se termina ca un film Kung Fu! The ****....
Zathura (2002) misto filmulet
9/10
Tokyo Tribe (2014) deci avem HipHop Apocalypse movie... over the top and everything makes you say WTF I am watching 7/10 but its fun as ****... it's Japanese just puting this out there