Quote Originally Posted by Viteza View Post
Cum naiba ai gasit tu toate collectibles? Ca deja sunt la ai doilea walkthrough, si inca mai am de gasit ziarele si fotografiile. Sunt la 85% completion rate....si 4 trofee ma despart de platina si ma enervez!
Cu foarte mare atentie. Totusi, am ceva experienta in materie de trophy hunting.

Sincer, collectables din The Order mi s-au parut cel mai usor de gasit din orice joc. Majoritatea sunt fix in drum. Doar de unul singur imi aduc aminte ca era ceva mai ascuns si putea fi ratat.

Quote Originally Posted by kobayashi View Post
Bai Renegade asta, pe toate site-urile se vorbeste de el, parca il cunosc de undeva
The Order: 1886 Leaks to YouTube in Full, Playthrough is Five Hours Long - GameSpot
also 5 ore...damn, destul de scurt

Cum adica bull***? Te-au uitat pe link sau vorbesti doar asa, exista video-uri pe Youtube cu un complete walk-trough care tine aproximativ 5 ore
Haha. Nu stiu cum de a devenit asa virala poza aia. De parca nu se stia ca jocul o sa aiba gore. Au aratat de atatea ori in trailere tot felul de dezmembrari.

Iar legat de playthroughul ala de pe YouTube, m-am uitat peste el asa selectiv si pare sa fie pe bune, fara parti lipsa. Cred totusi ca juca pe Easy.