Single post: The Order 1886
-
manfurismojive
M-am uitat eu la un walktrough complet pt ca oricum nu-l mai cumpar, nu vreau sa dau aproape 3mil pe un joc la care sa ma joc o singura zi, sau jumate de zi in cazul de fata, oricat de bun ar fi (asa gandesc eu, deal with it)
Pot zice ca omul care l-a jucat era complet afon sau facea pe prostul, mergea si se uita numai in directiile gresite fata de unde ar fi trebuit sa mearga, eu daca l-as fi jucat as fi trecut mai repede de anumite faze din joc. A si murit de cateva ori si deci repetat cateva batalii, nu a dat skip la nici un cut-scene pt ca nu se poate da skip, singurul lucru ce nu l-a facut ce facea parte din joc e sa adune collectables, care oricum erau in drum majoritatea si ar fi putut sa le adune, dar in fine nu le-a bagat in seama.
Omul a terminat jocul in 5 ore si un sfert cred si a jucat ca ceapa pe Normal diff din cate am citit. Din aceste 5 ore de video inregistrat as putea spune linistit ca vreo 2 ore sunt numai cut-scenes si vreo 3 ore de gameplay cu pac-pac sau QTE's
Nu se pune vorba de un speed run sau ceva de genul, e pur si simplu un run normal de gameplay, chiar prost pe alocuri as putea spune pt ca cel care l-a jucat nu se prea pricepea dupa cum am spus.