Quote Originally Posted by Mayhem View Post
Mai tine minte cineva MGS V Ground Zeroes care se poate termina in mai putin de 15 minute si costa la lansare aproape de 200 lei undeva la 170 - 180 lei si nu a mai facut nimeni atata tam tam? De ce The Order e atat de blamat? ca dureaza 5 ore si costa 270 lei? In opinia mea umila e same thing, chiar better value for money decat la Ground Zeroes.
Nu am cumparat nici Ground Zeroes, din acelasi motiv ca era prea scurt for the money
Eu nu am comentat nimic legat de calitatea jocului, stiu ca arata foarte bine, stiu ca este un joc bun spre foarte bun, sunt de acord cu asta, insa ma deranjeaza ca e prea scurt. Daca era la fel de lung ca The Last of Us, chiar si fara multiplayer il cumparam day one
Si nu stiu ce tot o dati atat in sus si in jos ca "oh the drama", nu e nici o drama, sunt diferite opinii si atat, unii considera ca merita banu si altii nu. Nu mai zic nimic pe subiectul asta ca dupaia iar se ataca lumea ca "oh the drama", happy gaming celor care l-au cumparat si sa va bucurati de el cat mai mult