Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: The Order 1886
-
Senior Member
The Order 1886
Nu stiu de ce sunt mereu aceleasi discutii... Acum ne certam pe jocuri? Ce conteaza atat de mult cat tine jocul? Mi se pare foarte corect si normal ca stim toate partile negative inainte de a achizitiona jocul asa ca fiecare poate decide pentru el. De exemplu dintre cei care au jocul nici macar unul nu s-a plans de el si stiu cativa care sunt fosrte pretentiosi.
Ne plangem ca jocul are MP "de ce pun MP in loc sa se concentreze pe campania de SP", ne plangem de ce nu are MP "de ce nu are MP, oh the replay value"... Cred ca lumea vrea doar sa se planga. Ignorati faptul ca avem sansa sa aflam mai multe detalii si infos insight pentru ca mai multi colegi au jocul si l-au terminat si noi umplem paginile cu flameuri si videouri de pe youtube cand atatia oameni au jocul si ne pot spune sincer parerea lor despre joc, nu riviuri platite sau mai stiu eu ce youtuber care vrea sa atraga viuri.
Putem sa ne intoarcem la joc, eu vreau sa iau jocul si sunt interesat de gameplay ca am refuzat sa vad vreun video cu jocul (nici nu stiu cum e grafica sincer) daca seamana cu GOW sau Uncharted mai mult sau are proriu stil. Povestea e interesanta sau e cod style
?
Ps: pe aria xbox one e foarte multa liniste si pace dar aici doar certuri si flameuri, atat de mult imi place cand intru si vad ca lumea se ajuta, vorbeste calm, fara ironii etc. aici intra toata lumea si se da cu parerea, problema e ca este pacat sa se ajunga la asa ceva pentru un joc.
---------- Post added 17-02-2015 at 10:24 ----------
Dark jocul nu are legatura cu ryse nimeni din cei care l-au jucat nu au zis asta, sunt presupuneri doar.