Single post: Ultimate Team (Fifa 15)
-
17-02-2015 12:56 #5205 SP
Member
Pe mine ma scot din mintii lucrurile astea. Nu am avut ocazia sa joc in UT cu Neuer sau alti jucatori cu overall foarte bun, pentru ca nu am rabdare sa adun coins, dar mi se pare absurd sa apere mai bine un portar cu overall de 79 decat un portar cu overall de 85+ (nu stiu cat are Neuer, ca de el era vorba).
Nu mai spun ca il am pe Sturridge (dar am jucat si cu Benzema, in modul offline) atacant in UT si ratez cu el de imi ies din minti, e greoi si asa mai departe. La sugestia unui alt utilizator activ pe acest thread l-am luat pe Vargas. Zici ca il am pe Ronaldo in fata. Da goluri din voleu de la marginea careului, aproape orice sut de la marginea careului e gol, control fabulos al mingii si tot asa... cum mama supararii poate un jucator de overall 76 sa se comporte in halul asta, iar unul de 85 e total pe langa. E posibil totusi ca Vargas sa se potriveasca foarte bine pe stilul meu de joc, si ceilalti nu, dar totusi... Am jucat si cu Diego Costa in fata si nici nu se compara. Evident accelasi scenariu e valabil si pentru Welbeck. Alt jucator sub 80 overall... Repet, pentru mine e absurd!