Quote Originally Posted by BlueLightning View Post
Iti respect opinia... Si nu te opreste nimeni sa o spui. Dar nu inteleg de ce te chinui sa le-o impui tuturor si sa raspunzi la fiecare lucru care ti se opune ca si cum vrei sa demonstrezi ca toti gresesc, mai putin tu. Plus, ai senzatia ca aici toti sunt Sony Fanboy si numai de asta apreciaza jocul. Lucru total gresit. Ma rog, eu nu o sa mai raspund in acest topic... Nu mai are sens. Daca mai are cineva intrebari in legatura cu jocul sa-mi trimita PM. Numai bine.
Monky nu e singurul care si-a exprimat dezamagirea privind imaginea trunchiata a lui The Order 1886. Mi-am exprimat-o si eu cu vreo 5 pagini in urma si consider ca este ceva de netolerat pentru ce asteptam de la asazisa consola "next gen", care ruleaza jocuri "next gen". Aceste experimente ale unor producatori de jocuri, care dupa parerea mea trag in jos jocurile video, eu unul nu le voi gusta. Fiul meu a precomandat jocul si probabil il voi juca si eu, insa daca ar fi fost sa-l cumpar eu, as da pe el maxim 100 lei. Atata merita o banda de imagine video redata doar pe o portiune din ecranul tv-ului.