Single post: PlayStation Now

1. #52 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    well, ceva noutati.

Astazi am ruesit sa-mi activez un trial de 7 zile ptr PS now, de pe ps store US.
    La activare ai doua optiuni: 7 zile trial cu reinnoire automata pe o luna si 7 zile trial cu reinnoire automata pe 3 luni.
    Trecand si de acest pas, ti se cere un card de credit. L-am bagat si pe ala si a functionat.

Apoi ajungem din nou la verificarea conexiunii. De data asta, surpriza: conexiunea a fost reusita!

Nice, trecem la alegerea unui joc: in cazul meu GoW 2. Aici insa conexiunea n-a mai reusit.

Imi dadea eroarea veche cu privire la posibilitatea de a ma conecta la servere si imi cerea sa incerc o conexiune prin cablu.

Am incercat si... Authorizing... Testing connection... aaaand.... Unfortunately your network delay might make Playstatio Now unsuable in your area. You can make sure by connecting a Lan cable and trying the connection test again.

Testul de viteza al consolei evident ca arata cifre foarte bune. cam de 25 de ori mai bune decat cele minime cerute de PS Now. Dar ceea ce face diferenta (in continuare) cred este distanta fizica de serverele PS Now.
    Attached Images Attached Images 20150219133925.jpg 20150219133431.jpg 20150219133449.jpg 20150219133412.jpg